Kamera Kereta Berkualiti Tinggi Pilihan Ramai Pengguna Kereta.

Kamera kereta terlaris di pasaran dengan lebih 6000+ unit terjual. Harga kamera kereta mampu milik serta tahan lasak wajib ada pada setiap kereta. Dapatkannya Hari ini!

kamera kereta
kamera kereta

“Kami menawarkan kamera kereta yang mendapat permintaan tinggi dari rakyat Malaysia dengan harga yang mampu dimiliki tetapi Power untuk anda gunakan pada kereta anda”

6.4k unit terjual

Mijia Youpin Minutes Smart WIFI DashCam Car Cam

PROMOSI
PKP 2021

RM165

RM155

kamera kereta
kamera kereta 2
kamera kereta
kamera kereta 2

RM165

RM175

PROMOSI
PKP 2021

6.6k unit terjual

70mai Dashcam Pro Plus+ A500S 1944P Rear Cam

PROMOSI
PKP 2021

RM299

RM289

hidden-design
hidden-design

RM289

RM299

PROMOSI
PKP 2021

Perbandingan

kamera kereta
kamera kereta
Mijia Youpin Minutes DashCam 70mai Dashcam Pro Plus+
Video Resolution
1920 x 1080
2592 x 1944
Field of View
130°
140°
Display Screen
2.0 Inch
Image Sensor
SONY IMX307
SONY IMX335
Aperture
F2.2
F1.8
Battery
240mAh
500mAh
Dual-Channel Recording
3D DNR
Parking Mode
Build-in GPS
ADAS
App Control

Apa Kata Pengguna

haris
Haris Shah Alam

Seller post it quick. The best budget Dashcam in this price range. Very simple to use easy to setup for front. Back camera and this hardwire have to go to accs shop ask them to install idkh. But this is the best. Bought with extra warranty so no need to worry for 2 years. Very good!

Anis
Anis Kuantan

Barang berkualiti, harga pun berpatutan. Kamera kereta ni best sebab ramai yang recommends beli dan guna. Banyak tutorials cara nak pasang dan guna dan banyak jugak review dekat YouTube. Setting senang paham. Ikut jer butang yang diberi. Terbaiklah!

Maizatul
Maizatul Johor Bahru

Puas hati pakai dashcam ni.. Siap ada system parking dan ADAS lagi.. Packaging pun terbaik... Berbaloi beli walau harga agak keras sikit.. Demi keselamatan.. Sekarang ni tak boleh jangka bila-bila boleh eksiden. Yang penting dashcam ada bahan bukti kalau orang lain yang buat salah.

Merry Mei Bintulu

Has received and tried this product.. Fast delivery to Bintulu Sarawak using PosLaju.. Parcel received without scratch or damage.. Front and rear cam function very well.. All other functions work well except for parking mode because it need to purchase and install one specific cable.. 5 STAR and recommended to who want to buy it.

Amirul1
Amirul Ipoh

Belian kedua.. Memang produk berkualiti. Dah test. Kamera belakang walau pakai tinted 95% masih boleh rekod dengan baik. Service Penghantaran dari seller memang pantas, dibungkus dengan baik. Secara keseluruhan amat berpuas hati dan sangat- sangat recommended seller ini. Lima bintang untuk seller ini.

    Ada Pertanyaan?

    Isi borang dibawah untuk kami bantu anda.

    © Copyright 2021 KameraKereta. All Right Reserved.